dijous, 27 d’abril del 2006

Gravació

Un cop més, avui hem anat al centre on estudia en Fruk un mòdul de grau superior de so. Aquest cop, però, la pràctica dels alumnes no consistia en una sessió d'estudi, sinó una gravació en directe.

Per tant, han hagut de fer tot el muntatge necessari perquè toquéssim tots junts com si d'un concert es tractés (amb l'única diferència que el públic eren els mateixos alumnes, que ens han aplaudit molt, XD), és a dir tot el muntatge de cables, monitoratge, proves de so, etc.

Cal dir que han trigat molt més del previst, i per tant quasi no podíem gravar res, però suposo que els professors han estat comprensius i, finalment, hem gravat Torn, ZZZ, The Mirror (amb la intro), Inside i A Tout Le Monde.

Això vol dir que ja tenim alguna gravació més, junt amb la maqueta que vam gravar en estudi, és a dir, més material que pot sonar decent. A més, és possible que d'aquí poc hi tornem per gravar més coses, perquè els alumnes estan que no paren amb les pràctiques, així que segurament seguirem fent de conillets d'índies, i així, poc a poc, anirem aconseguint prou material bo com per fer una maqueta decent. Tot es veurà.

Fins aviat!


Nota: la segona foto és del dia que vam gravar a l'estudi