dimecres, 13 de setembre del 2006

Concert

Per fi, persones!! Blue Coconut torna als escenaris després d'un estiu sense concerts!!

Tal com anunciàvem al post de les samarretes, hi havia notícies sobre algun concert! El cas és que hem esperat a veure si sabíem quelcom més concret, però encara no tenim molts detalls.

Tot i així, us podem dir tot el següent: tornem a tocar al Parc de l'Escorxador (Joan Miró), el dia 30 de setembre, com l'any passat (vam tocar l'1 d'octubre). Igual que l'any passat, compartim cartell amb el grup que vam conèixer aquell dia (amb els quals vam establir una bona relació), els Vàlinor, i uns tal Relics, que no sabem qui són. De moment, només podem dir que els concerts comencen a les 22.00, i no sabem encara en quin ordre tocarem. Abans, a les 20.30, hi haurà un correfoc al carrer Viladomat amb Gran Via (no sabem si acabarà allà a l'Escorxador, suposem que sí). Ah sí, tot això és amb motiu de les festes de l'Eixample esquerre.

Resumint, Correfoc a les 20.30 i Blue Coconut en directe a partir de les 22.00 al Parc de l'Escorxador!! No ho hem dit, però s'haurà sobreentès que serà gratuït. Aquí us deixem el cartell.

PD: mentre arriba l'esperat dia del concert, us avancem el nou look del Seo, que cada dia s'esforça més per estar més guapo per tal que Blue Coconut guanyi més fans (noies i nois) gràcies a l'atracció sexual que provoca veure un baixista que està tan bo, a més dels fans que poguem tenir a causa de la nostra possible qualitat musical (què coi possible, evident!! XD). En fi, al gra, al que anàvem, aquí us deixem el Seo lluïnt el nou model d'ulleres de Carolina Herrera (altrament dit model Bartolo)

Una preciositat!!

9 Comments:

Blogger Seo said...

El final del concert pot cundir molt, haureu de venir i estar atents.

Sobre la pataleta de nen repel·lent d'en Sete només dir que, de la mateixa manera que aquesta foto està preparada (no vaig així pel món) ell SÍ que ha vestit així algún cop!!

Això em fa ser el millor, i no sóc pedant!

14 de setembre, 2006 00:21  
Blogger Sete said...

Ah sí, això sí que és cert, no havia caigut en aquest petit detall!! Però és lo que fa que jo sigui tan autèntic, i tu un imitador!! XD muahahaha (bé, no sé què és millor).

PD: què Adri, vols que posem la teva tb? Weno, podeu veure totes les fotos al group msn, però sembla que està més mort que Metallica...

14 de setembre, 2006 00:31  
Blogger Puy said...

Metallica, jajajajajjajajajja jaj ja... jaja... ja... tens rao Sete.
No doneu pistes del setlist, mamons!!

14 de setembre, 2006 14:51  
Anonymous Anònim said...

Excel.lent!!
Per fí un altre bolo! Per poc que pugui no me'l perdo!

nus vems!
Lolo

15 de setembre, 2006 13:21  
Anonymous Anònim said...

Per cert, amb aquestes lupes el Seo em recorda algú...però no sé a qui...
Quan em surti us ho dic.

15 de setembre, 2006 13:23  
Anonymous Anònim said...

Jo seré allà, també.

Edu.

15 de setembre, 2006 16:19  
Anonymous Anònim said...

Vull q m'exploti el cap en akest bolo. Mes q mai necessito una dosi de musica en directe q em faci oblidar-ho tot.

25 de setembre, 2006 15:04  
Blogger Sete said...

Que t'exploti el cap... podríem tocar l'últim tema de Metallica... XD, o weno, així una mica més currat, podríem fer el Deliverance, sencer, a lo Dream Theater amb el Master, el Number of the Beast, el Dark Side, i el Made In Japan (n'hi ha més?).

Ara bé, falta que soni fort!!

Fins dissabte!!

25 de setembre, 2006 17:19  
Anonymous Anònim said...

Seo, estàs preciós xD

01 d’octubre, 2006 19:07  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home