dijous, 28 de setembre del 2006

Més Concret

No, el títol del post no és un error degut a la meva dislèxia. El títol indica que aquest post està dedicat a concretar del tot (tant com es pugui) totes les dades del concert de dissabte.

Anirem al gra, comentant abans que la broma consisteix en un correfoc que acaba al Parc de l'Escorxador, on s'hi podrà menjar paella, i on després es faran els concerts. Els horaris dels concerts són aproximats (sobretot l'horari del segon i el tercer, el nostre).

20.30 - Correfoc: comença a la cantonada del carrer Gran Via amb Viladomat (parades de metro Urgell i Rocafort, de la línia 1 (vermella))
21.30 - Paella al Parc de l'Escorxador (on acaba el Correfoc, parada Tarragona de la línia 3 (verda)). El preu de la paella no el sé.
22.00 - Concert de RELICS, un grup de rock, que fan versions de Sangtraït (entre d'altres).
23.15 - Concert de VÀLINOR, els nostres companys de l'any passat, que fan metal èpic, tot de collita pròpia, i en català!!
00.30 - Concert de BLUE COCONUT, que són uns pardillus que... ui, volia dir un grup que fan metal progressiu de molta qualitat!!

Així que ja sabeu, us hi esperem, i a més de tot això, com és obvi, els concerts són gratuïts, i hi haurà barra, suposo que puc afirmar que a preus raonables.

Salut i Prog!!

PD: per a tots aquells que encara no us heu decidit a venir, i necessiteu una motivació externa perquè la interna no us ha empès encara cap a l'Escorxador, us direm que si no veniu us perdreu espectacles com el de l'any passat. Ens estem referint, sí senyores/rs, al senyor de la manta!! Per qui no el conegui, un paio que va pujar a flipar-se a l'escenari amb una manta i uns calçotets com a única vestimenta!! Aquí el teniu. L'Stress el va haver de fer fora!! (quin caràcter)

En ple solo!!

7 Comments:

Anonymous Anònim said...

Impressionant.

Ara fijo que vaig.

Lolo

29 de setembre, 2006 13:30  
Anonymous Anònim said...

Akest si q es el seté coco, lo d+ son tonteries :P

29 de setembre, 2006 15:27  
Anonymous Anònim said...

Hola, ñiños del metal.

Tindré el privilegi de ser el primer a escriure les impressions del vostre bolo.

La tònica general va ser molt bona, sobretot pel que fa a la comunió "cocos-públic", amb un Puy que, a més a més de tocar la guitarra que t'hi cagues (bé, això ja ho sabem), va fer molt el "showman". Hi va haver un parell de detallets de cagar-se (un parón que vau fer, em sembla que va ser a "The Evil that Men Do", per exemple). El toc "Shakiresc" de l'Esther va alegrar molt la parròquia. A més a més ens va sorprendre amb unes quantes cosetes de veu que no feia abans. El Seo saltava com un conill i el Sete (que feia molts coros) i el Frik també van donar el callo.

Bé, en resum, en la vostra línia "truinfante".

Apa, Cocos, seguiu així.

Ah, una cosa que em va fer molta gràcia, però no vostra, dels Vàlinor: el violinista va explicar que la cantant s'havia llevat amb mal de coll i la veu fatal, i que havia trucat el metge, i que el metge li havia dit que ni hablar del peluquín de cantar en un bolo, i que ells li havia contestat: "Vostè què en sabrà, de Heavy Metaaaaaaal?".
M'imaginava la cara del metge i em feia risa.

Apa;

Edu.

01 d’octubre, 2006 12:57  
Blogger Seo said...

Sàvies paraules que sempre s'agraeixen. Merci Edu!

01 d’octubre, 2006 14:44  
Blogger Puy said...

Merci pel massatge, Edu. Ens ho vam passar de puta mare ahir. A veure si amb la gravacio de video i de minidisc podem fer algo xD
Jo tambe em vaig trencar la caixa amb lo del metge i la cantant de Vàlinor, va ser molt bo xD

01 d’octubre, 2006 18:05  
Anonymous Anònim said...

Impresionant el concert d'ahir gent!! Podeu arribar molt lluny si seguiu així.

Per cert... com ahir ja vau poguer comprovar, Relics no és només un grup de versions de Sangtraït (entre altres).

Salut!

01 d’octubre, 2006 19:15  
Anonymous Anònim said...

Hosti.

M'he deixat de felicitar l'Adri, que, com sempre, va estar gegant.

És que ja ho donava per fet.
I va repartir baquetes.
I la penya les recollia.

Edu

03 d’octubre, 2006 00:15  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home