dilluns, 1 de juny del 2009

Concert Blue Coconut + Sargon + Dragonslayer confirmat!! 13 juny 2009

Ei gent!

Bones notícies! Estem en condicions de confirmar que el dissabte 13 de juny tocarem amb Sargon i Dragonslayer a la sala La Nau (c/Alaba, 30). Els primers seran Dragonslayer (22h), els segons nosaltres (23h) i els tercers Sargon (00h). Les entrades tenen dos preus diferents. Si ens la compreu anticipada val 8€, si la compreu a la taquilla seran 10€ (totes les entrades inclouen una consumició).

Si en voleu una d'anticipada envieu-nos un correu a bcoconut@gmail.com i mirarem de donar-vos-la. Disposem de 40 entrades anticipades. De totes maneres, i per primer cop en un concert de Blue Coconut, les entrades es podran comprar en una botiga de discos! Aneu a la botiga Revolver del carrer Tallers i allà les trobareu. També en tenen 40.

Com que aquest concert l'hem organitzat nosaltres, us podem dir amb tota seguretat que els horaris seran aquests. No és allò de dir una hora sabent que començarem més tard; en aquest cas el concert començarà a les 22h, per tant, puntualitat!

Si encara no sabeu si us molarà prou aquest concert, visiteu els MySpaces de Sargon i Dragonslayer i ja veureu que val la pena venir per gaudir aquests dos grupassos! Si, a més, ens afegiu a nosaltres...

Hem de dir des d'aquí que ens fa moltíssima il·lusió tocar amb aquests dos grups amb tant prestigi dins l'escena metàl·lica de Catalunya i, sobretot, amb els nostres grans amics de Sargon. Des que Blue Coconut funciona que dèiem de fer un concert amb Sargon, i per fi podem dir que ho farem. Serà molt gran titans!!


Això és tot.

Fins el dia 13!