dimecres, 25 d’octubre del 2006

Concert de Halloween

Hem tornat!

Encara no fa un mes que vam tocar a l'Escorxador, i us venim a informar d'un nou concert, que promet!

El cas és que el dia 31 d'octubre és la nit de Halloween (bé, sí, sé que és molt yankee això de Halloween, i que aquí menjem castanyes i anem a veure els morts, però el cas és fer música), i l'Hector, un noi que es mou en el món del Heavy Metal, ha volgut muntar una festa a la sala Carretera 13 de Badalona.

Per tant, aquí us deixo la informació:

La festa, a part de l'ambient festiu que hi ha d'haver en una festa (què hàbil que sóc), consisteix en un triple concert: Blowzy St (grup de hard rock, podeu veure un videoclip molt wapo que es van currar aquí), Time Lost (grup de metal progressiu, que tinc entès que fan alguna versió d'Opeth!!) i uns tal Blue Coconut (ostia, m'he equivocat de link, XD).

Tocarem més o menys una hora cada grup, i en l'ordre indicat. Els concerts comencen a les 23.00, així que no teniu excusa, ja haurà acabat el Barça-Chelsea. L'entrada val 5€, i INCLOU CONSUMICIÓ, i a més tenim un munt de flyers per repartir, i amb cada un va un xupito gratis!! (que després encara tindrà collons de queixar-se, la gent).

Per si no heu entrat a la web de Carretera 13, aquesta sala acull molts grups que s'inicien, com ara nosaltres, i està situada a C/Isidre Nonell, 9, de Badalona, a prop de l'estació de Renfe Montgat, i alguns busos (teniu el mapa a la web).

Senyores i senyors, la cosa promet, tenim moltes ganes de fer aquest bolu, de compartir escenari per primer cop amb dos grups que semblen molt bona gent, i de que vingueu a veure'ns a tots com més gent millor. Després dels concerts continua la festa amb més música (res de pachanga).

Així que ja sabeu, si voleu alguna entrada anticipada ens ho dieu a veure què podem fer, i si no, ens veiem allà!!

Salut i Prog!!

1 Comments:

Blogger Edu Blanch said...

Ole ole!
Calacole de colole!

Edu

26 d’octubre, 2006 09:19  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home