dijous, 25 de març del 2010

Baixes a Blue Coconut

És la segona vegada que apareix un post amb aquest títol, i la veritat és que resulta difícil escriure aquestes línies, però s'ha de fer.

El Frik i l'Erik deixen de ser membres de Blue Coconut.

El cas és que, com ja sabeu, fa un temps que ens trobem en una nova etapa, treballant amb calma en un projecte compositiu. Enmig de tot aquest procés no ha faltat espai per a la reflexió personal i de grup, i això ha portat conseqüències. Caminar sis persones en una mateixa direcció i a l'interès de tothom pot resultar tremendament complicat, i hem dedicat força estones de conversa a plantejar-nos si la manera d'encarar la nova feina, així com la comunicació dins el grup, podia encaixar en un mateix model que satisfés, alhora, el Frik i la resta dels cocos. Des del primer moment hi ha hagut la voluntat i la intenció de trobar punts en comú que ens permetessin tirar endavant junts però, finalment, l'opció que sembla més convenient ara mateix, tant per a nosaltres com per al Frik, és que continuem per camins diferents.

El cas de l'Erik és un altre tipus de problemàtica. Després d'aquests dos anys que porta amb nosaltres, i replantejant-nos el seu paper en aquest nou camí del grup, falta unanimitat a l'hora de posar-se d'acord sobre un tema fonamental, de base: és la veu que vol Blue Coconut? Plantejada aquesta pregunta, com ja hem dit, manca una unanimitat (que no comprensió) que permetria tirar endavant sense problema i, enlloc d'això, el grup ha decidit que ha de continuar buscant una veu que, decididament, encaixi per a tot el grup. Volem remarcar que parlem en termes genèrics de "la veu" del grup, i no parlem en cap moment de qüestions referides a l'Erik com la seva actitud, qualitat com a cantant, o com a persona. Sincerament, en aquest sentit creiem que ha estat exemplar el seu treball a Blue Coconut. És més aviat una qüestió de caràcter de veu, de color, de timbre, d'estil... Sabem que hi haurà gent que no ho compartirà, però esperem que entengueu el problema de base.

Dit això, i més enllà de la tristor pròpia d'aquest tipus de situacions, ens queda agrair-vos de tot cor el que heu fet per Blue Coconut, desitjar-vos tot l'èxit del món en els projectes musicals i vitals que decidiu tirar endavant, i dir-vos que aquí seguiu tenint casa vostra pel que necessiteu: sereu rebuts amb els braços oberts!

Una abraçada.

PD: pels lectors (en queda algun encara? XD), no ens volem acomiadar sense anunciar-vos que estigueu atents properament, perquè per Sant Jordi (que no al Palau Sant Jordi) tocarem un cop més a Festassa. L'Erik farà amb nosaltres el seu concert de comiat, i el Frik actuarà després amb els Slug Ensemble, on toca la bateria i on canta el Puy! Ja veieu que la cosa pinta interessant, no hi podreu faltar!

5 Comments:

Blogger Red Pèrill said...

Vaja, vaya sorpresa... a veure si per Sant Jordi ens acostem doncs...

Una abraçada, coques

29 de març, 2010 13:00  
Anonymous Anònim said...

Ei gent,

He tingut el plaer de treballar amb els cocos que es queden i amb els que marxen i vull desitjar-vos tota la sort del món en els projectes que teniu els que de ben segur tindreu.

Una abraçada, nois!

Lolo

29 de març, 2010 13:40  
Anonymous Anònim said...

I'm sorry...! :_(

i, per suposat, MOLTA sort!! ^^


-FruK-

29 de març, 2010 13:45  
Blogger Van Deal said...

Endavant BC (y marvel), espero que robeu nous components molons!

29 de març, 2010 22:23  
Blogger jessikax said...

Most Sexy Girls in The World

Watch Hot TV Channels Free

Watch Hot Movies Free

,,

01 de juny, 2014 16:12  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home