diumenge, 27 d’abril del 2008

Erik (Alta a Blue coconut)

Fa 8 mesos us anunciàvem que ens quedàvem sense cantant, i des de llavors hem estat buscant el dia en què, finalment, poguéssim donar la notícia que podeu llegir a continuació.

A partir del passat divendres 25 d'abril, oficialment (sempre queda bé dir això, XD) Blue Coconut ja té cantant! Ell és l'Erik, el noi que heu vist cantant amb nosaltres aquests dos concerts de retorn als escenaris. De tots els candidats que van passar pel local, vam donar prioritat a la possibilitat que fos ell, així que li vam demanar si volia provar una mica amb nosaltres. Va estar aproximadament un mes assajant abans dels concerts, i havíem decidit reunir-nos després d'aquests per valorar com havia anat tot i si continuàvem el camí conjuntament, i sense cap mena de dubte, així serà. Anteriorment havia cantat a grups com Mazo o Darian (oju fans de Blue Coconut, perquè el Puy també havia cantat en aquest últim grup fa uns anys, quan tenia un altre nom, XD), però la seva vida us la deixo perquè us l'expliqui ell mateix quan vulgui!

Des d'aquí li donem la benvinguda, a partir d'ara és un més de tots nosaltres, i segur que el grup no prendrà tan sols una nova imatge sinó també noves i bones idees, així com esperem que ell també trobi quelcom de nou i interessant en tot el que farem a partir d'ara. Esperem tirar endavant més que mai!


Perquè el conegueu visualment els qui encara no l'heu vist, aquí dalt el teniu enmig de la foto. Aquesta foto és de l'última reunió de grup, on vam comptar amb l'assistència de tota la família cocotera (és a dir, els cinc cocos que ja érem cocos, el nou coco Erik, i l'entorn cocotero més proper: l'Alba, germana del Puy, que ens ajuda en tot el tema de fotos i videos junt amb el Diego, que feia la foto; l'Osk, germà de l'Adri, el nostre dissenyador gràfic; i el Seo gran, germà del Seo petit, el nostre tècnic de so). Gràcies a totes aquestes col·laboracions la família creix. Mil gràcies un cop més, mossus!

Ara, Blue Coconut es compromet a posar-se les piles.

Fins aviat! Salut i Prog!

5 Comments:

Blogger Kosmonaut said...

Enhorabona per la troballa. Per molts anys.

Per cert, els germans Seoane estan entrant en una espècie de mimetisme extrany que ja sobrepassa la semblança casual, oi?

28 d’abril, 2008 13:48  
Anonymous Anònim said...

Quina colla d'impresentables :P

28 d’abril, 2008 22:05  
Blogger Red Pèrill said...

Jo també sóc de la family no???? XD

29 d’abril, 2008 00:58  
Anonymous Anònim said...

Tots som familia, pero tu no ets tant proper com per haver de treballar per nosaltres de gratis, tens sort xD

29 d’abril, 2008 01:17  
Anonymous Anònim said...

He sentit que hi han bones noves, aviam si feu un post nou...

13 de juny, 2008 23:12  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home