dimarts, 22 de juliol del 2008

Les veus de l'Erik liquidades

Aquesta tarda l'Erik ha acabat la seva tasca en la gravació de la maqueta, però això no vol dir que totes les veus ja estiguin gravades. Com que l'Erik estarà absent des d'avui fins el setembre, la política que hem seguit ha estat que ell gravés totes les veus principals i també els cors per tal que la resta del grup poguem tornar a gravar els cors i escollir amb quins ens quedem. El ritme de gravació de les veus ha estat força ràpid, i en quatre sessions ho hem enllestit. Aquí, o aquí, i fins i tot aquí (si m'apures, també aquí) teniu un resum en video de les sessions de l'Erik.


El prometedor cantant Erik Llerena, ara a les files de Blue Coconut, en
un descans durant la gravació als estudis de Premià de Mar. Preguntat per
la seva nova etapa musical, Llerena ha declarat:
"Veure com els projectes
creixen i van prenent forma és d'allò més bonic i enriquidor".


A partir d'ara només quedarà gravar els solos del Frik, un parell d'en Puy, dos plats de l'Adri que no van quedar ben gravats, una collonada del Seo i els cors, que farem la resta. És a dir que la cosa comença a estar avançadeta, esperem a veure si a primers d'agost ja ho tenim tot gravat i a punt per la mescla.

Potser recordeu que fa temps deiem que la maqueta tindria 4 temes propis i una versió, doncs bé, per tal d'evitar possibles marrons legals (amb els de sempre, ordeneu les lletres vermelles) té tota la pinta que optarem per incloure només els nostres temes i penjar la versió a la nostra web (per cert, cada dia amb més continguts) o al MySpace perquè tothom en pugui gaudir.

A mesura que anem enllestint tota la gravació haurem de posar-nos a sac amb el disseny de la maqueta. Ja us anirem explicant.

Ens veiem a Gràcia i a Sants! Cuideu-vos!