diumenge, 27 de març del 2011

Adéu

Ha arribat un moment molt estrany...


el de dir-vos que Blue Coconut pleguem. Sabem que a molts us sorprendrà, de la mateixa manera que tampoc ens ho hauríem pensat nosaltres mateixos fa molt poc temps, però sembla ser que tot, o quasi tot, s'acaba algun dia o altre.

Al llarg del anys el grup, com qualsevol relació, ha seguit una evolució natural que ha acabat portant a cadascú a una situació pròpia dintre d'aquest. En un moment de reflexió sincera ens hem adonat que no totes aquestes situacions personals encaixen en la direcció que Blue Coconut ha pres en els últims temps, i el resultat de tot això ha estat la nostra dissolució.

Com que no ens volem estendre gaire més, només ens queda agrair-vos el suport, la fidelitat i l'estima que hem sentit per part vostra (amics, família, seguidors...) en tot moment, i demanar-vos que ens pugueu entendre i que, per tant, no sigueu molt durs amb nosaltres!

No ens volem oblidar dels anteriors membres de Blue Coconut (Frik, Èrik i Esther), com tampoc de tots aquells del nostre entorn que s'han implicat en un moment o altre en el nostre projecte de forma incondicional (sabeu qui sou!). A tots ells, mil gràcies.

I, finalment, només ens queda comunicar-vos que ens acomiadarem amb un concert, així que estigueu encara atents a properes notícies!

Una abraçada,

B.C. (Adri, Puy, Seo, Sete)

3 Comments:

Blogger Unknown said...

L'autor ha eliminat aquest comentari.

28 de gener, 2013 12:22  
Anonymous Anònim said...



An Excellent Blogpost Relevant to the Topic. It really generates a new thinking pattern in the viewers. Please pursue with your Blogging Activities. Please view our Blog for a Better Interaction
Caring Our Health







26 d’agost, 2013 10:54  
Blogger nayoni roy said...

Hello there! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog. Is it hard to set up your own blog? I'm not very technical but I can figure things out pretty quick. I'm thinking about creating my own but I'm not sure where to begin. Do you have any points or suggestions? Many thanks

Life Time PC Security

04 de febrer, 2015 20:38  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home