dissabte, 7 de juliol del 2007

Post-concert Boca Nord

Hola gent!

Us hem de comentar com va anar el bolo de dissabte passat al Boca Nord. El gunyónsete està de colònies, no com a (dj) resident sinó com a monitor, per tant intentarem explicar com anà l'experiència.

La cosa va anar molt bé. Vam tocar una hora i deu minuts, més o menys, amb una traca final d'un quart d'hora seguida. Comentant-ho després, amb més calma i amb el músculs del coll començant a fer mal, alguns de nosaltres van dir que potser havia estat el millor. El concert de Boca Nord el vam preparar a consciència, i va tenir un element que esperem que no ens abandoni mai i que utilitzarem a la que poguem: la mobilitat a l'escenari. Ja fa temps que ens comentaven que ens fallava la posada en escena, que era massa estàtica, cosa que vam començar a canviar el setembre del 2006 en el segon concert a l'Escorxador. Però fins llavors, entre acústics i locals petits, no havíem tocat en un lloc més ampli on poder moure'ns més, i a Boca Nord vam trobar un bon lloc. És per això que allà ens vam desfassar com encara no havíem fet, els que vau ser-hi ja vareu veure com les gastem ara. Total, va ser una hora llarga amunt i avall, saltant, etc. Va fer molta calor i la suada va ser considerable.

L'anècdota de la nit la va posar, com no, la gran Esther. Aquella nit tenia un altre bolu amb el grup de jazz que té i teníem previst que arribés amb cert marge a Boca Nord. El cas és que, mentre estàvem afinant ja dalt de l'escenari, va arribar ella. 2-3 minuts més tard i haguéssim començat a base d'instrumentals.

Vam tenir el gustassu de compartir escenari amb Simm, uns nanus de 15-16 anys que deu n'hi do com ho porten, i amb Prisma. Un plaer compartir esforços i la nit. També hem d'agraïr l'Asociación Amigos del Metal per organitzar tot allò, a l'Àlex, la Marga, els tècnics (Rafa i Carles) per la gran feina que van fer, i a tots els que ens vau ajudar amb la vostra presència.

Fotos (n'hi ha una que va causar més d'un desmai, quina serà?):




























Aquesta tarda mateix tocarem a Vic en el marc de la festa major jove d'allà. Serà a la zona esportiva, gratis, i sobre les 00:30h. Les últimes informacions que tenim és que l'escenari és gran i amb tarimes, ho sigui que l'haurem de liar ben liada. Ja us explicarem com ha anat.

Salut!


13 Comments:

Anonymous Anònim said...

Puy, rock star!!!

08 de juliol, 2007 05:07  
Anonymous Anònim said...

ooooohhh que gran!!
Sempre he volgut tenir una foto així!
Puy, m'has d'ensenyar com fer aquesta pose.

09 de juliol, 2007 08:29  
Anonymous Anònim said...

Bienvenidos a Disco Stu... xD

09 de juliol, 2007 12:28  
Blogger Puy said...

Va ser al final del solo doblat de Black Earth, em va sortir de dins xD
Mira Lolo, primer de tot t'has de posar a davant de tot de l'escenari, amb les puntes dels peus fora, llavors has d'aixecar el braç dret i fer cuernos (l'esquerra no que es fa servir per tapar les cordes per si de cas) i per ultim has de mirar al final de tot de la sala i posar cara de restrenyiment i de "putos focus".
Se que no es facil pero amb una mica de practica tot es possible xD

09 de juliol, 2007 13:30  
Blogger Edu Blanch said...

Ei, penya dels cocus.
Ense-ña-me a molar, en-se-ña-me a molar...Puy.

Mira, el comprovant de comment, em fa posar "ktird".
Ktird és una paraula que mola, també, no?

Edu (Ktird - cada cop odio més la meva feina).

09 de juliol, 2007 17:48  
Anonymous Anònim said...

Sobre l'explicació d'en Puy, només una matització:

Explica que aixeca el braç esquerra, donat que necessita el dret per ¿tapar? (voldras dir aguantant la nota, no?) les cordes. Bé... ehem... en Puy explicava aquest punt des d'un punt de vista anormal. El que seria normal, seria aixecar el braç esquerra, amb el dret en el màstil aguantant la nota de rigor, com el Jimi Hendrix, el Toni Iommi, o jo xDD

Au!

13 de juliol, 2007 00:56  
Blogger Red Pèrill said...

Tapa les cordes perquè no s'ACOPLI digo yo...

13 de juliol, 2007 01:49  
Blogger Seo said...

Recordem que en Freixas és esquerrà. Aquí el Puy va sudar d'aguantar notes ni res, senzillament va restar en silenci per recrear-se.

13 de juliol, 2007 14:07  
Blogger Red Pèrill said...

El Seo és com el petit saltamontes... parla poc però quan parla parla...

13 de juliol, 2007 14:34  
Blogger Puy said...

Pos no se si vaig aguantar la nota o vaig tapar les cordes pq no s'acoplessin, en tot cas, vaig aixecar el braç dret, punt.(punt)

13 de juliol, 2007 18:01  
Anonymous Anònim said...

En Puy és de dretes!!!! xDDD

15 de juliol, 2007 17:17  
Anonymous Anònim said...

PD: Pèril... perquè la guitarra no s'acopli, no seria millor allunyar-la de l'ampli (o del xivato, vaja)? xD

15 de juliol, 2007 17:18  
Blogger Sete said...

Puuuuy!! Collons, cada dia estic més convençut de voler sexe amb tu, tio!

18 de juliol, 2007 16:57  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home